maandag 8 februari 2010

Be More Ultra-Tour!

Geen verslagen dit keer van loopjes die ik gedaan heb (het was koud en guur vandaag, heb wel gefietst maar niet gelopen) maar dit keer aandacht voor het volgende:

De Be More Ultra-Tour is een 250 km loop dwars door Nederland heen. Deze 5-daagse loop is bedacht door Léonie van den Haak en vindt van 24 tot en met 28 maart 2010 plaats. Deze tour van 5 x 50 kilometer zal gelopen worden door Léonie, Martine Hofstede & Pieter de Boer. Alledrie zijn het fanatieke hard/ultra -lopers en hebben hun eigen weblogs.

De drie lopers zullen 250 kilometer dwars door Nederland lopen met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Be More. De gehele opbrengst van de Be More Ultra-Tour wordt gebruikt om de kinderen van Mother of Peace in Illovo (Zuid-Afrika) een goede opleiding en daarmee een mooie toekomst te bieden.

De finish van de tour is op zondag 28 mei bij het Nike gebouw in Hilversum met een feest. Ik zal de laatste 16 kilometer vanaf checkpoint 2 meelopen tot de finish in Hilversum. Wie doet er met me mee? Op de site kun je zelf aangeven waar en hoeveel je meeloopt. Je dient wel minimaal 15 km mee te lopen.

Alle informatie over dit initiatief vind je op de website van Be More Ultra-Tour 2010. Niet alle routes zijn al bekend. Hou daarom de website in de gaten

2 opmerkingen:

  1. he bram, dank voor je pr en je inschrijving!!
    enne, alle routes staan on line!
    tot op de zondag van de bmut

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat was dus van mij, martine

    www.bemoreultratour.nl

    BeantwoordenVerwijderen